Gudstjenester for børn og børnefamilier

Gudstjenester på børnenes præmisser. Præsterne fortæller bibelhistorier, viser teater eller andet. Vi synger salmer og danser nogle gange til dem. Efterfølgende er der ofte fællesspisning.

Vil du vide mere, så kontakt præsterne
Vejleå Kirke sognepræst Sophie Nielsen msmn@km.dk
Ishøj Kirke sognepræst Ane Øland Bækgaard anop@km.dk

Vejleå Kirke

 

Vi planlægger løbende nye spaghetti-gudstjenester. Ved fastelavn, i påsken, ved Hallloween og i adventstiden er der som regel en spaghettigudstjeneste med efterfølgende fællesspisning. Og derudover laver vi også aftenener med FDF'erne eller kirkens Børne- og Ungdomskor.

 

Hvert år i september holder vi dåbsjubilæum og inviterer alle 3-5årige til en festlig gudstjeneste.

Ishøj Kirke


GUDnathistorier for de helt små og deres voksne. Børnegudstjeneste med fokus på historier, musik og bevægelse. Efter gudstjenesten er der fællesspisning

 

Stjernestund – en rolig stund for børn og deres voksne. Målgruppen er de 5-10 årige, men alle er velkomne. En stille stund med musik, historie og tanker om de stor spørgsmål. Efter gudstjenesten spiser vi sammen.

 

GUD & GRØD – eller GUD & GRILL alt efter årstiden – en børnegudstjeneste for de 5-10 årige. Alle søskende er selvfølgelig velkomne. Efter gudstjenesten griller og hygger vi sammen i forsamlingshuset.